HROffice – Demo-site

IT Specialist

IT Recruitment Talent...

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega’s voor Arxus. Je coördineert continue een stroom van potentiële kandidaten waarbij je gebruik maakt van diverse arbeidsmarktkanalen en op zoek gaat naar innovatieve wervingsacties.

Om het juiste talent te vinden durf je out of the box te denken en zodra je dat talent gevonden hebt, zorg je voor een uitstekende candidate experience.

 

Hoe zien wij jouw takenpakket dan?

·         je bent verantwoordelijk voor de werving van verschillende functies binnen Arxus en haar dochterondernemingen – voornamelijk IT Cloud en infra profielen

·         Je neemt de leiding over het gehele recruitmentproces en coördineert samen met je collega een continue stroom van potentiële kandidaten

·         Voor de meer uitdagende vacatures ga je actief op zoek naar interessante kandidaten. Dit wordt gedaan door te searchen en hunten op verschillende kanalen.

·         je bent mede verantwoordelijk voor het continu optimaliseren en professionaliseren van recruitmentprocessen bij Arxus om een efficiënt en effectief proces te kunnen garanderen naar de business en arbeidsmarkt toe

·         je gaat contacten leggen en onderhouden die Arxus verder helpen. Gebruikmakend van een eigen persoonlijke achtergrond en netwerk, beschikbare marktinformatie, netwerkbijeenkomsten, (social) media en diverse online en offline bronnen

 

Wat verwachten we van jou?

·         Een afgeronde Bachelor studie of gelijkwaardige ervaring;

·         Digital mindset en werkwijze;

·         Bonuspunten krijg je voor ervaring in het werken met een Applicant Tracking System;

·         Je kunt je identificeren met de Arxus Attitude;

·         Je hoeft niet aan alle checkboxen te voldoen, een grote dosis motivatie en leergierigheid om ons team te vervoegen is het belangrijkste.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

·         Een vaste job: we nemen even tijd om te kijken welk vlees we in de kuip hebben, maar daarna geven we meer zekerheid dan een vastgoedinvestering.

·         De dingen die er vandaag gewoon bij horen: een marktconform loon, een mobiliteitsbudget dat je naar je eigen wensen kan besteden, extralegale voordelen zoals een maaltijdvergoeding, een hospitalisatie- en groepsverzekering en 12 ADV-dagen.

·         De kans om écht met technologie en innovatie bezig te zijn. Want dat is nu eenmaal precies wat we elke dag doen. Proberen een stapje voor te zijn op de rest.

·         De mogelijkheid om deel uit te maken van een een groeiend dynamisch bedrijf, met een plezante bende collega’s die minstens één keer per maand stoom aflaten tijdens allerlei team events (think: barbecues, VR gaming, karting, LAN parties, Innovation Nights, enz.).

·         Een non-stop leer- en groeiproces dankzij opleidingen, nationale en internationale beurzen, conferenties en kennis delen op kantoor. Hopelijk heb je nog voldoende vrije ruimte op je interne harde schijf.

·         De voordelen van een kleiner bedrijf én een grotere organisatie (aka De Cronos Groep): we hebben een vlakke organisatiestructuur maar profiteren tegelijk van de schaalvoordelen die een groep van 500 bedrijven en bijna 7.000 medewerkers ons kan bieden.

·         Het Cronos Care-pakket: een uitgebreid pakket met gratis aanbiedingen (hadden we al gezegd dat er gratis massages zijn?), voordelige prijzen en leuke kortingen op vanalles en nog wat, in combinatie met een mobiliteitspakket én leuke bedrijfsevents.

 

Wat moet je nog weten?

We zijn niet zoals andere bedrijven. En onze medewerkers zijn dat nog minder. We durven anders zijn.

We hebben een boon voor mensen die niet in hokjes passen. Of willen passen. Mensen die vlot in team kunnen werken, maar zelfstandig genoeg zijn om zonder trainingwieltjes zelf projecten te beheren. Mensen die serieus zijn als het over hun job gaat, maar heel wat minder serieus daarbuiten.

Mensen die gewoon zichzelf (willen) zijn.